Съдбовни признаци, които вещаят да ви се случи нещо хубаво. Съдбата е

...
Съдбовни признаци, които вещаят да ви се случи нещо хубаво. Съдбата е
Коментари Харесай

Признаци от съдбата, които показват, че ще ви се случи нещо хубаво

Съдбовни признаци, които вещаят да ви се случи нещо хубаво. Съдбата е тази, която ви предизвестява, че ви чака нещо доста хубаво или противоположното – нещо неприятно.
Ако сте положително настроена персона и отрицателните мисли отсъстват в главата ви, то вие сте „ отворени “ да получавате разнообразни знаци (признаци), че ще ви споходи дълго предстоящото неземно благополучие!

Добре е да ги разчитате вярно, с цел да сте наясно в какво тъкмо ще се прояви това благополучие. Да стартираме с първия признак – изпитвате непонятен сърбеж в лявото ухо (не в двете уши, което значи, че сте тематика най-често на нездраво обсъждане). Това е доста добър знак, че ще ви споходи нещо извънредно удобно за вас или ще установите мощни другарски връзки с нов за вас човек.

Признак № 2. Ако живеете в къща и установите, че на тавана са се завъдили прилепи, то не се ядосвайте, тъй като това значи, че в дома ви има остатък от позитивна сила, която притегля мощно прилепите, само че също лелеяното благополучие и положителното здраве.
Признак № 3 – вървите по улицата и виждате, че неразделно ви следи бездомно куче или котка. Това значи, че животното усеща вашата положителна сила и мощно желае да се възползва от нея. Следователно, би трябвало да сте сигурни, че щастието няма да ви отмине!
Признак № 4. Ако несъзнателно обличате някои облекла наобратно, то това не значи, че няма да ви „ върви “, както неправилно някой поясняват този знак; в противен случай, това е извънредно положителен знак за приближаващи се благополучие и шанс, само че и че сте „ отворени “ необятно към Вселената! Ето и още няколко признака, с цел да разберете, дали животът ви се движи в вярната посока.

1) Движите се без проблеми в трафика и хващате „ зелените талази “ – това е напътствие, че бързо притегляте това, което желаете.
2) Виждате постоянно повтарящи се знаци и цифри върху осведомителни табла, регистрационни номера, телефонни номера и други; всяко едно такова съвпадане може да се пояснява, че сте цялостни с позитивна вибрационна сила.
3) Отправяте взор към небето и виждате позитивни формирания в облаците – красиви сърца, животни и други форми… Това, може приемете като знак, че вървите по верния път! Продължавайте все по този начин!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР